Den 7 januari drog Markus Johansson släggan genom fönstret på det lilla huset intill Shoe4Africa Children’s Hospital i Eldoret. Detta markerade startskottet på den renovering som i maj månad kommer resultera i Shoe4Africas alldeles egna musikhus. Byggnaden har nu tömts på sitt innanmäte och ett nytt fint tak är redan på plats. Härnäst skall det byggas en rejäl gångväg mellan de båda byggnaderna, så att rullstolsburna barn skall kunna ta sig fram. Markus har nu återvänt till Sverige, men Shoe4Africas Toby Tanser kommer att besöka området under våren och hålla oss uppdaterade.

Vi har samlat in drygt 175 000 vilket gör att 75% av renoveringen är finansierad. Vi jobbar nu vidare med de sista donationerna samtidigt som vi skall konkretisera planerna på huset insida. Vi hoppas även att vårt möte med Kenyas Ambassadör Joe Sang kan resultera i spännande kontakter med företag som vill stötta vårt arbete.